Sladka pomladna poezija z mix. sončnimi pomežiki…

Strastni navdušenci še vedno niso odložili smuči v kot. V teh dneh so zagotovo najbolj priljubljeni cilji nad dolino Malta na Avstrijskem Koroškem.

Seveda nismo izjeme in smo se pridružili množicam na romarski poti proti Kölnbreinspitze, snega je še dovolj, kakovost pa primerna letnemu času. V zgornjem nadstropju so razmere precej  boljše kot spodaj. Pa tudi tu se kar da lepo odpeljati – zaenkrat še čisto do parkirišča. Ja, posebna strast je tole turno smučanje in verjetno bo šel še  kdo iskat zadnje smučarske užitke v te konce….

V nedeljo,14.5.207  so smučali Janez in Marija Primožič, Janez Štefe in Klavdija Kren. V sredo, 17.5.2017 pa Janez Štefe, Slavc Rožič, Žiga Hočevar, na parkirišču pa se nam je pridružila še Marija Tancek.

Klavdija nam je takole opisala svoje doživetje:

“Hvala tudi za sproščeno družbo, foto session potrpežljivost, smeh in prijateljske sončne pomežike … Janez, zaradi mene moje fotke lahko tudi objaviš na vaši AO strani …  mi je v veselje dokumetirat turo s for ever mojimi:) Tržičani. Naveza velja. V zapis bi bilo vredno dodat simpel povzetek: “Sladka pomladna poezija z mix. sončnimi pomežiki…”  Lep izkoristek nestabilne napovedi… Škoda, ker smo bili brez fotoaparatov glede na special svetlobo. Pa še kdaj, moj spisek žeeelja je dolg.”

Fotografije: Klavdija Kren in Slavc

 

Previous Post

Paklenica tako in drugače

Next Post

Appennini Gran Sasso di Italija

Dodaj odgovor