Tržišk’ ferajn 10

Plezalne novičke so se kar precej skrčile, a vseeno nekaj vzponov/pristopov pa le je:

Smrko se je za vikend ( 30.10. – 31.10.2010 ) mudil v Paklenici na Hrvaškem. Prvi dan je zaradi ‘težav’ s Čehi splezal Valbatrosa – kombinacija smeri Albatros in Velebitaška. Naslednji dan pa je zlezel še smer Senza Pieta.

Tečajnici letošnje AŠ ( Urška in Špela ) se pridno udeležujeta skupnih vaj in tur. Letos sta pod vodstvom Ata bili v Spodnjem Plotu, kjer sta še v navezi s Tonom Malijem zlezli Fulovo poč ( IV/III, 60 m ).

Preteklo soboto ( 20.11. ) pa so se v enaki ekipi odpravili čez Zelenico do sedla med Palcem in Zelenjakom. Tečajnici sta bojda več kot odlično  kondicijsko pripravljeni!

Bojan Stanek je 12.11.2010 skupaj s prijateljema ( Rok Balažic in Franc Petrič ) zlezel SZ raz Begunjščice. Žal ga zaradi neugodnih razmer niso zlezli do konca.

Šentančani so tako kot vsako leto, že začeli pridno trenirati v primorskih plezališčih. Tedensko obiskujejo Osp, Vipavo, Črni kal…( Vizo, Riba, Furuset, Badžo…in še kdo se najde ).

V Beli peči so se odvijali še zadnji izpiti lanskih tečajnikov za pripravnike. Vsi so uspešno opravili izpit. Za nagrado pa so v soboto prejeli par poštenih na Kofcah! J

Smrkota in Premrla pa naj v imenu vseh spomnim na obljubljeno reportažo iz plezanja v Angliji.

Če ima kdo še kakšen vzpon za katerega ne vem, naj mi prosim piše.

Pa ne pozabite na zaključek sezone, ta petek 26.11. ob 19:30 v dvorani NOB v Tržiču.

 

Lp,

Maja

Previous Post

ŽURKA KOFCE 2010

Next Post

Premiera filma Skriti vrh

Dodaj odgovor